(Tatlı İntikam) Dame Chocolate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(Tatlı İntikam) Dame Chocolate

^Dame Chocolate Türkiye FanClub^

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

sailormoon

+2
Violeta Hurtado
natalia
6 posters
YazarMesaj
natalia
Süper Moderatör
Süper Moderatör
natalia

Kadın

sailormoon Empty
MesajKonu: sailormoon   sailormoon Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 4:51 pm

sailormoon yani ay savaşçısını bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.ama genede kısa bir hatırlatma yapıyim.usagi 14 yaşında lise liseye gidiyor ve çok sulu gözlü hemen ağlar,çok tembel ama bir okadarda şirin keçi kulaklı sarı saçlı.bir gün luna adlı bir kedi onu ay savaşçısı yapıyor.ve kötülere karşı savaşıyor hee unutmuşum bu arada hergün okula geç kalıyor...

sailormoon Sailor_Moon-4732

sailormoon Sailormoon_5

sailormoon Sailormoon35lw6
Violeta Hurtado
Admin
Admin
Violeta Hurtado

Kadın
Tuttuğunuz Takım : sailormoon 1450
Durumunuz : sailormoon Karisi10

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 8:48 pm

sailor moon o benim aşkımdır ya çok severim izlediğim ilk animedir ve hala ilk günkü kadar severim sailor moonu keşke bir kez daha yayınlasalar ama malesef yayınlanmıyor
https://dame-chocolate.yetkin-forum.com
natalia
Süper Moderatör
Süper Moderatör
natalia

Kadın

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 9:09 pm

evet sailormoon çok seviliyor bilmeyen az insan var ya benimde aşkım usagi ilk bölümlerinde çok çocuksu ama ilerledikçe olgunlaşıyor herkez izlesin süper ya sizde aşık olcaksınz...
SYDNEY
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
SYDNEY

Kadın
Lakap : İnEk

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimeSalı Ağus. 05, 2008 9:41 pm

En sevdiğim anime olmadan olmaz zten canım benim yaa
http://aysawascisi.azbuz.com
natalia
Süper Moderatör
Süper Moderatör
natalia

Kadın

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimeSalı Ağus. 05, 2008 11:39 pm

o animenin bir numarası seraaaaaaaamunnnnnnnnn..
peyton sawyer
Üye
Üye
peyton sawyer

Kadın
Lakap : paranoid

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 5:12 pm

Violeta Hurtado demiş ki:
sailor moon o benim aşkımdır ya çok severim izlediğim ilk animedir ve hala ilk günkü kadar severim sailor moonu keşke bir kez daha yayınlasalar ama malesef yayınlanmıyor
aynen...
http://yaprakdokumu.yetkinforum.com
melike
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
melike

Kadın
Lakap : çikolata ~

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimeCuma Kas. 07, 2008 6:50 pm

bu animeyi görmemiştim gözümden kaçmışş . çok severim bu animeyi.okuldan gelir gelmez izlerdim.hatta bi gün öğretmenimiz en sevdiğiniz çizgi film karakterlerinin resmini çizin demişti ben de ay savaşcılarını çizmiştim:) (gerçi öğretmen böyle bir çizgi film mi var demişti biraz farklı gelmişti öğretmene herkes pamuk prenses 'fln çizmişti) bu güzel animeyi paylaştığınız için çok teşekkürler:)
natalia
Süper Moderatör
Süper Moderatör
natalia

Kadın

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimeCuma Kas. 07, 2008 6:55 pm

ya benmde öle çok maceram var bir defasında yazılıda isim soy isim yerine usagi tsukino yazmıştım hocam kızmıştı uzaylı diyodu bana sorada hoca edebiyat sınavında sevdiğiniz bişeyi anlatın demişti direk sailormoona olan aşkımı yazmıştım ve hoca tüm sınıfa okumuştu çok beğenmişti.
melike
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
melike

Kadın

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimeCuma Kas. 07, 2008 7:07 pm

ya benmde öle çok maceram var bir defasında yazılıda isim soy isim yerine usagi tsukino yazmıştım Laughing inanmıyorum sana çook komik ya demek adının yerine usagi tsukino yazdın:)
natalia
Süper Moderatör
Süper Moderatör
natalia

Kadın

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimePtsi Kas. 10, 2008 10:46 pm

evt hiç sorma onu bile yaptım herdakka adını sölerdim günde 100 kere artık bıkmışlardı ama ünümde yayılmıştı yani
melike
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
melike

Kadın

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimeSalı Kas. 11, 2008 6:45 pm

ee artık sana usagi tsukino fln diyolardır.ama çook güzel bi anime keşke bir daha çıksa trt de.
natalia
Süper Moderatör
Süper Moderatör
natalia

Kadın

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimeSalı Kas. 11, 2008 6:48 pm

kesinlikle banaa yaşamayı sevdiren bir anime ona borçlu olduğum çok şey var o benm için bir animeden öte sevgimi nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama aşığım ona o olmasa belkide hayatta hep ölmeyii dilicektim.bendeki önemi çook büyük
Seto Kaiba
Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

Erkek

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimePtsi Kas. 24, 2008 3:52 pm

Bir zamanlar fanclubunde oldugum animelerden biriydi
natalia
Süper Moderatör
Süper Moderatör
natalia

Kadın

sailormoon Empty
MesajKonu: Geri: sailormoon   sailormoon Icon_minitimePtsi Kas. 24, 2008 10:00 pm

evt zaamanla yerini modern animeler aldı ama benm hala bir numaramdır

sailormoon
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sailormoon