Violeta Hurtado Admin
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 32 Tuttuğunuz Takım : Durumunuz : Kayıt tarihi : 29/06/08
| Konu: High School Musical Paz Tem. 06, 2008 1:33 pm | |
| HIGH SCHOOL MUSICAL Baş Rollerinde -Vanessa Anne Hudgens -Zac Efron -Ashley Tisdale -Lucas Grabeel -Corbin Bleu -Monique Coleman
Disney Channel’ın şimdiye kadar yaptığı projeler içerisinde en çok dikkat çeken yapım olan High School Musical, şirketin en başarılı yapımı olarak da hafızalara kazındı. Yayımlanmaya başlandığı günden itibaren aileler tarafından çok sevilen ve izlenme rekorları kıran yapımın müzikleri de listelerde ciddi başarılara imza attı. Walt Disney Records tarafından 10 Ocak’ta piyasaya çıkarılan soundtrack, yayımlandığı ilk hafta Amazon.com sitesinde ve Disney radyosunda 1 numara oldu. Disney Channel Dünya Başkanı Rich Ross, müzikalin neden bu kadar başarılı olduğunu söyle açıklıyor;
“Takım olarak, çocukların hayatında oldukça önemli bir yer tutan/tutması gereken müziği sürekli olarak yaymaya ve doğru biçimde sunmaya çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için de iyimser, çağdaş ve akıllıca hazırlanmış bir projeye ihtiyacımız olduğunu düşündük ve ortaya High School Musical çıktı. Anne, baba ve çocukların ailece birlikte izleyebileceği ve zevk alacağı bir yapım olma özelliği taşıyan müzikal, tam istediğimiz nitelikte bir çalışma oldu...” OYUNCULAR Zac Efron- Hsm'de Troy Bolton Vanessa Hudgens- Hsm'de Gabriella Montez Ashley Tisdale- Hsm'de Sharpay Evans Lucas Grabeel- Hsm'de Ryan Evans Corbin Bleu- Hsm'de Chad Danforth Monique Coleman- Hsm'de Taylor McKessie High School Musical -1- High School Musical -2-
| |
|
*Dj_DaNgEr* Geçiyordum Uğradım
| Konu: Geri: High School Musical Ptsi Tem. 21, 2008 1:39 pm | |
| Sağol canım bayılıyorum bitiyorum ölüyorum HSM 4EVA | |
|
SYDNEY Deneme Moderatör
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 31 Nerden : Tekirdağ Milli Piyango Fen Lisesinden Lakap : İnEk Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: High School Musical Salı Ağus. 05, 2008 10:02 pm | |
| Çok güzell yaa Ben tekrar izlemek istiyorum | |
|
natalia Süper Moderatör
| Konu: Geri: High School Musical Salı Ağus. 05, 2008 11:27 pm | |
| en baştaki çocuk ve kız çok tatlılar hele çocuk vaşşşşşşşşşşşş... | |
|
melike Deneme Moderatör
Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 31 Nerden : mersin Lakap : çikolata ~ Kayıt tarihi : 30/09/08
| Konu: Geri: High School Musical Ptsi Kas. 24, 2008 9:17 pm | |
| ayy çok güzeldi. çok seviyorum onları | |
|