(Tatlı İntikam) Dame Chocolate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(Tatlı İntikam) Dame Chocolate

^Dame Chocolate Türkiye FanClub^

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Gelin Benim Olacak

YazarMesaj
Violeta Hurtado
Admin
Admin
Violeta Hurtado

Kadın
Tuttuğunuz Takım : Gelin Benim Olacak 1450
Durumunuz : Gelin Benim Olacak Karisi10

Gelin Benim Olacak Empty
MesajKonu: Gelin Benim Olacak   Gelin Benim Olacak Icon_minitimeSalı Tem. 01, 2008 3:00 pm

Gelin Benim Olacak Gelin-Benim-Olacak-1
Yapım : 2008, İngiltere / ABD
Tür : Komedi / Romantik
Yönetmen : Paul Weiland
Senaryo : Adam Sztykiel, Deborah Kaplan
Oyuncular : Kelly Carlson, Mary Birdsong, Beau Garrett, Patrick Dempsey, Kathleen Quinlan, Michelle Monaghan, Sydney Pollack, Busy Philipps, Kevin Mckidd, Christine Barger, James Sikking, Chris Messina, Richmond Arquette, Kadeem Hardison, Sarah Wright, Kevin Sussman, Whitney Cummings, Emily Nelson, Selma Stern, Lilly Mcdowell, Elisabeth Hasselbeck, Marty Ryan, Jaime Ray Newman, Jennifer De Minco, Murray Mcarthur, Forbes Kb, Morne Botes
Yapımcı : Neal H. Moritz
Görüntü Yönetmeni : Tony Pierce-Roberts
Müzik : Rupert Gregson-williams
Dağıtım : Warner Bros
Süre : 1 saat, 38 dk.
Gösterim Tarihi : 20 Haziran 2008
Özet
Tom Bailey ve en yakın arkadaşı Claire 10 yıldır arkadaştır. Tam Tom’un Clarie’e duygularını açmayı planladığı sıralarda Claire başkasıyla nişanlandığını açıklar. Claire Tom’dan nedimesi olmasını istediğinde genç adam bu teklifi Claire’i nişandan vazgeçirmek ve kendine aşık etmek için kabul eder.
https://dame-chocolate.yetkin-forum.com

Gelin Benim Olacak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-