(Tatlı İntikam) Dame Chocolate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(Tatlı İntikam) Dame Chocolate

^Dame Chocolate Türkiye FanClub^

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

full moon wo sagashite

2 posters
YazarMesaj
natalia
Süper Moderatör
Süper Moderatör
natalia

Kadın

full moon wo sagashite Empty
MesajKonu: full moon wo sagashite   full moon wo sagashite Icon_minitimeSalı Ekim 14, 2008 11:34 pm

Tanıtım:

Şarkı söylemeyi çok seven ve bir gün şarkıcı olmak isteyen 12 yaşındaki Mitsuki Kouyama, boğazında bir tümör olduğu öğrenir. Hastalığının tek tedavisi tümörün alınmasıdır. Tümör alınırsa, Mitsuki'nin sesini kaybetme riski oldukça yüksektir. Mitsuki bunu göze alamaz çünkü çocukluk arkadaşı Eichi’ye söz vermiştir: bir gün mutlaka şarkıcı olacaktır. Sesini kaybetmektense ölmeye razı gelir. Hayatı böyle devam ederken karşısına iki tane Shinigami (ölüm meleği) çıkar ve sadece bir yılı kaldığını, bir yıl sonra öleceğini söylerler. Zamanın gittikçe azaldığı anlayan Mitsuki, idol yarışmasına katılıp bir an önce şarkıcı olmaya karar verir. Mitsuki, iki Shinigami, Meroko ve Takuto'nun da yardımlarıyla ölmeden hayallerini gerçekleştirmeye çalışacaktır.

full moon wo sagashite 613237nih6kudogrso1
full moon wo sagashite W586
melike
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
melike

Kadın
Lakap : çikolata ~

MesajKonu: Geri: full moon wo sagashite   full moon wo sagashite Icon_minitimeCuma Kas. 07, 2008 8:58 pm

ilginç bir konusu var izlemek isterdim
natalia
Süper Moderatör
Süper Moderatör
natalia

Kadın

MesajKonu: Geri: full moon wo sagashite   full moon wo sagashite Icon_minitimePtsi Kas. 10, 2008 10:44 pm

ben bi kaç bölümüne baktım resimler kadar güzel değil bide türkçe alt yazı yoktu hiç bişiy anlamadım beğenmedim pek ama resimler güzel oldunu sölüyor.
melike
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
melike

Kadın
Lakap : çikolata ~

MesajKonu: Geri: full moon wo sagashite   full moon wo sagashite Icon_minitimeSalı Kas. 11, 2008 6:46 pm

evet güzele benziyor.

full moon wo sagashite
1 sayfadaki 1 sayfası