(Tatlı İntikam) Dame Chocolate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(Tatlı İntikam) Dame Chocolate

^Dame Chocolate Türkiye FanClub^

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

final fantasy

YazarMesaj
natalia
Süper Moderatör
Süper Moderatör
natalia

Kadın

final fantasy Empty
MesajKonu: final fantasy   final fantasy Icon_minitimeSalı Ekim 14, 2008 11:32 pm

arkadaşlar bu animenin pek üç çeşit çizimlisi var en sevdiğim çizimleri bu çizimleri o yüzden ben bu çizimli olanı paylaşmak istiyorum.çok romantik şarkıları var dinleyin çokda güzel.

Tanıtım:

Final Fantasy VII’nin sonundan iki sene sonra, Dünya toparlanmaya ve yeni bir gelecek için çalışmaya başlamıştır. Ancak Geostigma isimli bir hastalık ve Jenova’yı arayan üç adamın ile birlikte yeni tehditler ortaya çıkar. Cloud ve arkadaşları bir kez daha bu tehditi yok etmek için bir araya gelirler.

başka bir tanıtım:
Anime, 1992 yılında Süper Nintendo oyun konsolu için üretilen "Final Fantasy V" adlı oyunda anlatılan hikayeden 200 yıl sonrasında geçiyor.

R gezegeninin, dengesi, 4 ana element olan; ateş, su, toprak, rüzgar ve onların kutsal kristalleri tarafından sağlanmaktadır. 200 yıl önceki büyük krizin ardından yeni bir tehdit ortaya çıkar; Deathgyunos. 3 kutsal kristal çalınmıştır ve geride çalınmamış sadece rüzgar kristali kalmıştır. Son kristalin de gitmesini engellemek kahramanlarımız Prettz ve Linaly 'e düşer.

final fantasy 6104zy2
final fantasy W250

final fantasy Tidusyunaembraceyg1
final fantasy W720

final fantasy
1 sayfadaki 1 sayfası