| lovely complex | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
natalia Süper Moderatör
| Konu: lovely complex Salı Ekim 14, 2008 11:22 pm | |
| Tanıtım: Koizumi, 1.70 cm boyunda, hemcinslerine göre uzun boylu bir kızdır. Ootani ise Koizumi’den yaklaşık 10 cm daha kısa bir erkektir. Bu ikili lise başladığından beri birbiriyle sürekli ağız dalaşına girmekte ve çoğunlukla da bu kavgaları etraftakileri eğlendirmektedir. Zaten kısa bir süre sonra da sınıf öğretmenleri Koizumi ve Ootani’yi “All Hanshin-Kyōjin” olarak çağırmaya başlar. Bu sırada okula yeni gelen Suzuki adındaki genç çocuk, Koizumi’nin hayallerini süslemeye başlar. Bu durumu hemen fark eden Ootani, Koizumi’ye işbirliği teklif eder. Ootani’nin Suzuki ve Koizumi’yi bir araya getirmesinin karşılığında Koizumi’de en yakın iki arkadaşından biri olan Chiharu’yu Oatani’ye ayarlayacaktır. Planlarını yapan Koizumi ve Ootani, diğerleriyle birlikte havuza giderler. Eğlenceli bir günün ardından Koizumi ve Ootani acı gerçeği öğrenir. Chiharu, kendi boylarında olan Ootani’yi tam bir erkek gibi görmezken Suzuki’de Koizumi için aynı şeyleri hissetmektedir. Koizumi ve Ootani, boy komplekslerine ve sürekli kavga etmelerine rağmen bir şekilde kişiliklerinin birbirine uygun olduğunu yavaş yavaş fark etmeye başlayacaktır. şiddetle tavsiyelerimi sunarım nefretle başlayan aşkları sizde seviyorsanız bunu izleyin ve gülmekten ölüceniza garanti veriyorum. | |
|
| |
melike Deneme Moderatör
Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 31 Nerden : mersin Lakap : çikolata ~ Kayıt tarihi : 30/09/08
| Konu: Geri: lovely complex Cuma Kas. 07, 2008 9:18 pm | |
| çok beğendiim bunu tam benlik :)paylaşımların çok güzell saol. izlemek isterimde kota sorunum varr | |
|
| |
natalia Süper Moderatör
| Konu: Geri: lovely complex Ptsi Kas. 10, 2008 10:42 pm | |
| ya benmde kotam var ama bbu animeden muhakkak ilk bölümü izle ben linkte atarım komedi aşk ya gülmekten ölürken ağlıcaksında süper bişiy lütfen izle bi bak | |
|
| |
melike Deneme Moderatör
Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 31 Nerden : mersin Lakap : çikolata ~ Kayıt tarihi : 30/09/08
| Konu: Geri: lovely complex Salı Kas. 11, 2008 7:59 pm | |
| ayy daha çook merak ettim .ama aradım izlemek için bi site bulmadım daha hala arıyorum .sen link koyarsan çook iyi olur. | |
|
| |
melike Deneme Moderatör
| Konu: Geri: lovely complex Perş. Kas. 13, 2008 8:48 pm | |
| Türkçe alt yazlı izleyebilileceğim bi yer var mı? çünkü hiç bişe anlamadım:( başlarken müziği güzeldi. | |
|
| |
natalia Süper Moderatör
| Konu: Geri: lovely complex Perş. Kas. 13, 2008 10:42 pm | |
| | |
|
| |
melike Deneme Moderatör
| Konu: Geri: lovely complex Cuma Kas. 14, 2008 9:00 am | |
| çok çok teşekkür ederim .hem ingilizce hem de Türkçe alt yazılı çok saol | |
|
| |
melike Deneme Moderatör
| Konu: Geri: lovely complex Cuma Kas. 14, 2008 12:08 pm | |
| 1. bölümü izledim:) dediğin gibi varmış. muhteşemdi... şarkısı da çok güzeldi. bu arada imzan da bu animenin şarkı sözündenmiş çok güzel:seni ve beni toplasak sonuç 'aşk' olur mu ,acaba? çooo k beğendim bu animeyi çok eğlenceliydi | |
|
| |
natalia Süper Moderatör
| Konu: Geri: lovely complex Salı Kas. 18, 2008 7:43 pm | |
| evt aşırı eğlenceli ve imzamda ondan esinleniyor:Dsonuna kadar izledinmi? | |
|
| |
melike Deneme Moderatör
| Konu: Geri: lovely complex Perş. Kas. 20, 2008 6:51 pm | |
| daha 3 bölüm izledim hatta bugün 3.yü izledim .çook harika gerçekten .kota sorunu olmasa hepsini izlemiş ,bitirmiştim.çook eğlenceli yaaa.
En son melike tarafından Ptsi Kas. 24, 2008 10:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
melike Deneme Moderatör
| Konu: Geri: lovely complex Ptsi Kas. 24, 2008 10:49 am | |
| şarkısı çok güzel ,türkçe anlamı: hakkında ne düşündüğümü soruyorsun? senden hoşlanmıyorum diyemem ki. ağlıyor musun yoksa? Ah ,ah! sevimli olabilirsin Tam sen kaçacakken,elini tuttum. Göğsümün derinliklerinde kalbim heyececandan kıpır kıpır oldu. aşk için bir rehber olsa ,ne güzel olurdu aslında. anlayamadığım o kadar fazla sorun var. aşk için bir öğretmen olsa, ne güzel olurdu aslında . seni ve beni toplasak , sonuç 'aşk ' olur mu acaba? | |
|
| |
natalia Süper Moderatör
| Konu: Geri: lovely complex Ptsi Kas. 24, 2008 9:59 pm | |
| ayy çok sağol cnm paylaşımın için ya çok gerekliydi | |
|
| |
melike Deneme Moderatör
| Konu: Geri: lovely complex Salı Kas. 25, 2008 6:45 pm | |
| ne demek canım önemli değil .bi daha ki izleyişimde de japoncasını yazacam. | |
|
| |
lovely complex Geçiyordum Uğradım
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 29 Nerden : burdur Lakap : şirin kız Kayıt tarihi : 12/03/09
| |
| |
pc_kopat_189 Geçiyordum Uğradım
| Konu: Geri: lovely complex Cuma Mayıs 08, 2009 6:20 pm | |
| anime freakta bir bölümden sonrası ingilizce hepsi türkçe olan yok mu_ | |
|
| |
| lovely complex | |
|