SYDNEY Deneme Moderatör
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 31 Nerden : Tekirdağ Milli Piyango Fen Lisesinden Lakap : İnEk Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Awake Anestezi Ptsi Ağus. 04, 2008 10:53 pm | |
| Clay geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında "anestezik farkındalık" adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak ve acıyı hissedebilecek şekilde uyanıktır, ancak anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki verememektedir. Bir tür felç durumunda olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur. Bu ilginç durum Clay'i kendi zihni içinde tekinsiz bir yolculuğa çıkartacaktır. Süper film yaa Sahneler çok dehşet | |
|
natalia Süper Moderatör
| Konu: Geri: Awake Anestezi Ptsi Ağus. 04, 2008 10:58 pm | |
| vaav uyurkenki maceralarımı anlatılıyor acaba yani ameliyatta uyurken...yada uyanıkken mi demeliyim... | |
|
SYDNEY Deneme Moderatör
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 31 Nerden : Tekirdağ Milli Piyango Fen Lisesinden Lakap : İnEk Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Awake Anestezi Salı Ağus. 05, 2008 1:47 pm | |
| Süper film yaa Adama genel anestezi yapılıo Ama adam uyumuyo anestezik maddelerin özelliklerinden dolayı vücudu felç oluo göz kapağını bile kıpırdatamıo ama her şeyi duyuyo ve hissedio Düşünün adama kalp nakli yapılıo !!!!!!! | |
|
Violeta Hurtado Admin
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 32 Tuttuğunuz Takım : Durumunuz : Kayıt tarihi : 29/06/08
| Konu: Geri: Awake Anestezi Salı Ağus. 05, 2008 3:27 pm | |
| vay ben ne filmmiş izlemedim ama konusu çok güzel paylaşım için teşekkürler | |
|
SYDNEY Deneme Moderatör
| Konu: Geri: Awake Anestezi Salı Ağus. 05, 2008 9:51 pm | |
| Önemli deil canım Keşke imkanım olsa da gönderebilsem ben de var Süper film bulursan mutlaka izle Tabi kanla aran kötüyse tavsiye etmem | |
|