(Tatlı İntikam) Dame Chocolate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(Tatlı İntikam) Dame Chocolate

^Dame Chocolate Türkiye FanClub^

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

grup hepsi

2 posters
YazarMesaj
natalia
Süper Moderatör
Süper Moderatör
natalia

Kadın

grup hepsi Empty
MesajKonu: grup hepsi   grup hepsi Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 3:09 pm

YASEMİN

1986'da İstanbul'da doğru. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bele Bölümünde Klasik Bale eğitimi sürdürüyor.****** Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda 3 yıl boyunca rol aldı. Özel şan ve piyano dersleri aldı. Reklam jingle'ları seslendirdi. Tiyatro dersleri aldı.

GÜLÇİN

1985'te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor. ****** Kültür Merkezi Çocuk Ve Gençlik Bale Merkezinin sergilediği oyunlarda yedi yıl boyunca rol aldı. Özel şan, piyano ve hip hop dans dersleri aldı.****** Kültür Merkezi Çocuk Korosunda yer aldı.

CEMRE

1985'te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor. ****** Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda 5 yıl boyunca rol aldı. Kliplerde oyunculuk yaptı.Özel şan ve piyano dersleri aldı.Reklam jingle'ları seslendirdi.

EREN

1984'te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor. ****** Kültür Merkezi Çocuk Ve Gençlik Bale Merkezinin sergilediği oyunlarda 6 yıl boyunca rol aldı.Londra'da Urdang Dance Academy'de ve Budapeşte Dans Okulunda eğitim aldı. Dans grubu Danc@ ile Çin'de Türkiyeyi tamsil etti. Reklam jingle'ları seslendirdi. Britney Spears ve Michael Jackson gibi Dünya Yıldızlarıyla çalışan Selatin Karayla 1 aylık workshop çalışması yaptı. Yıldızların Altında müzikalinde sahne aldı

grup hepsi Grup_hepsi_resimleri

grup hepsi Hepsi8

grup hepsi Hepsicilerinyeri01_y1e2c3g4_hepsi45qy9xp9

grup hepsi Level228161206120ju6is0wc3

grup hepsi L6203988303_326
SYDNEY
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
SYDNEY

Kadın
Lakap : İnEk

grup hepsi Empty
MesajKonu: Geri: grup hepsi   grup hepsi Icon_minitimeSalı Ağus. 05, 2008 9:50 pm

Hiç sevmem kendilerini
Bi kalpsiz i dinlerim
Gülçin çok yapmacık
http://aysawascisi.azbuz.com
natalia
Süper Moderatör
Süper Moderatör
natalia

Kadın

grup hepsi Empty
MesajKonu: Geri: grup hepsi   grup hepsi Icon_minitimeSalı Ağus. 05, 2008 11:31 pm

dizilerinde evt ilk başta yapmacık gelmişti ama sora alıştım gülçini en çok seviyorum sesi çok hoşuma gidiyor...ben bütün şarkılarını dinlerim...

grup hepsi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» grup hepsi
» Grup Hepsi - Hep Bana
» grup hepsi sen bir tanesin
» Grup Hepsi - 4 Peynirli Pizza